logo Qualizorg

{caption}

Factsheet huisartsenzorg

Patiëntervaring in de huisartsenzorg

De gezondheid van uw patiënten staat voorop. Wilt u uw zorgverlening optimaliseren? Dan kan patiëntervaringsonderzoek u de juiste informatie geven. Of u nu een zelfstandige huisartsenpraktijk heeft, onderdeel bent van een zorggroep, of binnen een gezondheidscentrum werkzaam bent. Door professioneel, wetenschappenlijk onderbouwd en continu patiëntervaringsonderzoek krijgt u niet alleen inzicht in de ervaring van uw patiënten, maar krijgt u ook tips en verbeterpotentieel voor uw personeelsbeleid, marketing, kwaliteitsmanagement en bieden wij tevens mogelijkheden voor eigen onderzoek. 

HIS vs KIS

De vraag binnen de huisartsen- en zorggroepenwereld is gaande of we in de toekomst moeten meten vanuit de HIS of vanuit de KIS. Wij zetten voor u de voordelen en nadelen van beide opties naast elkaar.

Kennis delen

In deze factsheet zetten we kort en duidelijk uiteen wat patiëntervaringsonderzoek kan opleveren, waarom continu monitoring belangrijk is en waarom we zouden moeten meten vanuit het HIS in plaats van vanuit het KIS.