Overige vragen

Hoe bereik ik de klantenservice van Qualiview?

Je kunt ons bereiken via +31 (0)570 820 219 of support@qualiview.nl.

Kan ik jullie vinden op social media?

​Qualiview en Qualizorg zijn op de volgende social media kanalen te volgen:

LinkedIn: Qualizorg
Twitter: Qualiview | Qualizorg
Facebook: Qualiview | Qualizorg

Wat is een voorlichtingspakket?

Een pakket bestaande uit een poster en 250 A5-flyers om patiënten te attenderen op het patiëntervaringsonderzoek. Daarmee verhoog je de responsgraad. Je kunt de poster en flyers zelf afdrukken of je kunt voor € 38,00 een pakket door ons laten afdrukken en bezorgen.

Wat is een widget?

Een tool die je op je eigen website kunt plaatsen door middel van iFrame. Hiermee maak je de scores (domeinen/thema’s + algemene score + (eventueel) NPS) zichtbaar. Je plaatst eenmalig de widget op je eigen website en de data wordt automatisch ververst. Lees meer over de widget.

Hoe weet ik of ik voldoe aan de eisen van, bijvoorbeeld, de zorgverzekeraar?

Mogelijk moet je voor verschillende partijen voldoen aan bepaalde eisen. Op de pagina ‘Acceptatie door derden’ kun je lezen met welke partijen wij samenwerken en welke eisen zorgverzekeraars, netwerken en andere derde partijen stellen aan jou als zorgverlener.

Wat kan ik met de verzamelde data?

De verzamelde data is inzichtelijk via je eigen online rapportagetool. De data is te filteren en te vergelijken, je kunt bijvoorbeeld de resultaten van medewerkers vergelijken met het praktijkgemiddelde. Ook kun je de resultaten gebruiken om de zorg in je organisatie te verbeteren en om een benchmark uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door wie is Qualiview ontwikkeld?

Qualiview is een product van Qualizorg B.V.

Mijn vraag staat niet tussen de FAQ. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

We helpen je graag. Stuur een e-mail naar support@qualiview.nl.