Qualiview Certificaten

Zijn er kosten verbonden aan het certificaat?

Aan de jaarlijkse uitgifte van de certificaten (geprint of digitaal) zijn geen kosten verbonden. Wil je meerdere exemplaren ophangen? Dan kun je het digitale exemplaar dat je hebt ontvangen zelf uitprinten.

Kan ik extra exemplaren van het certificaat ontvangen?

Wij verstrekken geen extra exemplaren van het fysieke certificaat. Wil je meerdere exemplaren ophangen in je praktijk? Print dan het digitale exemplaar dat je per e-mail van ons hebt ontvangen of laat het drukken door bijvoorbeeld je lokale printshop of drukkerij.

Waarom heb ik (dit jaar) een / geen Qualiview-certificaat ontvangen?

De Qualiview-certificaten worden uitgereikt aan zorgorganisaties die hebben voldaan aan het verzamelen van een minimum aantal ingevulde vragenlijsten. We hanteren voor het digitale certificaat minimaal 10 ingevulde vragenlijsten per medewerker of minimaal 100 ingevulde vragenlijsten bij 10 medewerkers of meer. Je ontvangt het certificaat ook per post wanneer je praktijk is gewaardeerd door een minimaal aantal van 25 cliënten bij één medewerker, 50 cliënten bij twee medewerkers, 75 cliënten bij drie medewerkers en minimaal 100 cliënten bij vier of meer medewerkers.

Voor apotheken geldt dat zij een digitaal en fysiek certificaat ontvangen als zij door 100 of meer cliënten zijn beoordeeld.


 

De naam van mijn organisatie klopt niet. Kan dit aangepast worden?

Op het certificaat wordt de naam van je zorgorganisatie opgenomen zoals dat bij ons bekend is. Naamswijzigingen van je organisatie kun je aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar certificaat@qualizorg.nl, graag onder vermelding van de praktijk AGBcode.  Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail het certificaat met de naam zoals doorgegeven. Wij leveren een eventueel fysiek ontvangen exemplaar van het certificaat niet opnieuw aan.


 

Is het mogelijk om het certificaat als JPG te ontvangen?

Het PDF bestand van het certificaat kun je zelf eenvoudig omzetten naar een JPG. Hiervoor zijn verschillende online tools te vinden.

Wil je de mooie resultaten realtime tonen op je website? Met de Qualiview Widget zien potentiële cliënten in één oogopslag hoe anderen je geleverde zorg waarderen. Bovendien voldoe je aan je informatieplicht volgens de wet en regelgeving rondom transparantie (Wkkgz). De Widget toont automatisch je waardering op de website. 

Krijg ik ook een raamsticker?

De behoefte naar de raamsticker was erg klein, daarom hebben we besloten de stickers niet meer te verstrekken. In plaats daarvan hebben we een alternatief voor alle Qualiview-klanten: de online complimentenvideo. Dit is zeer positief ontvangen en heeft een grote bijdrage geleverd aan de online zichtbaarheid en waardering van de praktijken. Meer weten? Neem dan even contact op.