Koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview

1 juni 2022

Met Qualiview maak je de prestaties van je therapeuten inzichtelijk in je persoonlijke dashboard, in de maandelijkse activiteitenmail en de kwartaalrapportages.

Met onze koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview is het mogelijk dat we de resultaten die je praktijk met Qualiview verzamelt automatisch op ZorgkaartNederland te plaatsen. Natuurlijk doen we dat kosteloos en alleen wanneer jij hiervoor toestemming geeft.

Zorgconsumenten oriënteren zich steeds vaker online als zij op zoek zijn naar een zorgaanbieder. En steeds vaker maken zij een keuze op basis van de meningen en ervaringen die zij lezen van andere cliënten. Ook zorgverzekeraars zien deze ontwikkeling. Een aantal verzekeraars spelen daar op in in hun zorginkoopbeleid 2022 en stellen het voor fysiotherapie-, oefentherapie- en logopediepraktijken verplicht om waarderingen van cliënten over de zorgorganisatie ook te plaatsen op ZorgkaartNederland.

Om je hierin te ondersteunen hebben we een koppeling met ZorgkaartNederland. Zo zijn we in staat om de gevraagde reviews van je cliënten voor je door te leveren, zoals we dat ook al doen voor bijvoorbeeld wijkverpleging en huisartsen. Op deze manier voldoet je praktijk straks eenvoudig en automatisch aan de gestelde voorwaarden.

Op dit moment hoef je niets te doen. In de komende periode ontvang je een e-mail waarin je bij ons kunt aangeven of je toestemming geeft om waarderingen van jouw cliënten door te leveren aan onder andere ZorgkaartNederland. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.

Meer informatie

Formulier of copy met CTA naar formulier.

Gerelateerde artikelen
Tip 3 & 4: zó zet je Qualiview in voor je zorgorganisatie

Het verzamelen van klantervaringen is één, maar wat kun je doen met ...

CGM en Qualiview realiseren koppeling voor huisartsen en apotheken

CGM en Qualiview hebben een automatische koppeling gerealiseerd. ...