Qualiview Outcome Manager

De kwaliteit en uitkomsten van de behandeling inzichtelijk maken

Meer dan 1.000 vrijgevestigde psychotherapie- en psychologenpraktijken maken gebruik van het ROM-portaal Qualiview Outcome Manager. Dat is een hoogwaardig systeem om de kwaliteit en uitkomsten van je behandeling inzichtelijk te maken. Het is gebruiksvriendelijk en het uitnodigen van cliënten is eenvoudig. Er zijn meer dan 200 vragenlijsten beschikbaar en je krijgt overzichtelijke en duidelijke rapportages.

Meer dan 200 vragenlijsten

Binnen Qualiview Outcome Manager heb je de keuze uit meer dan 200 vragenlijsten en je hebt de beschikking over een ‘open’ bibliotheek. Dit betekent dat je zelf op een eenvoudige manier kunt kiezen welke vragenlijsten je wilt gebruiken. De bibliotheek bevat vrije vragenlijsten en vragenlijsten onder licentie van een uitgever. Voor deze vragenlijsten geldt (mogelijk) een toeslag die je in het ROM-portaal terug kunt vinden.

Samenwerking Akwa en aanleveren ROM-gegevens

Wij werken samen met Akwa en kunnen op je verzoek gegevens voor je aanleveren als dat in de toekomst nodig is. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld of Akwa in de toekomst kwaliteitsgegevens op basis van ROM wil gaan verwerken voor kwaliteitsverbetering in de zorg. 

Flora Versloot, eigenaar DBC Prof
Qualiview Outcome Manager is ontzettend gebruiksvriendelijk. Het bevat geen overbodige informatie, heeft duidelijke verwijzingen en is rustig in kleurgebruik en typografie

Flora Versloot, eigenaar DBC Prof

Geen risico, je data is veilig

In de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Ook veiligheid van data is voor ons een heel belangrijk aspect. Dit hebben we graag in eigen beheer. Waarom? Dat lees je in onze eerdere blogs 'Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden?' en 'Dataveiligheid zit in onze genen'.

De persoonlijke gegevens van jou en je cliënten worden niet verspreid onder derden en niet ingezet voor andere doeleinden. Qualiview handelt volgens Algemene Verordening Gegevensbescherming (mei 2018), zodat je ervan verzekerd bent dat je data niet op straat komt te liggen en je niet wordt geconfronteerd met hoge boetes en reputatieschade.

Volledige ontzorging

Qualiview is meer dan een tool. Een tool is slechts een middel. Het gaat erom dat je goed wordt ondersteund. Met onze dienstverlening ontzorgen we je volledig. Onze helpdesk zal je nooit teleurstellen. De helpdesk van Qualiview staat vijf dagen per week voor je klaar.

Voor de meest voorkomende vragen hebben wij 24 uur per dag, 7 dagen per week onze online klantenservice beschikbaar. Onze helpdesk behandelt alle vragen discreet en persoonlijk. Om je snel op weg te helpen hebben wij eenvoudige handleidingen voor je beschikbaar. Of volg de Qualiview webinars. Binnen 35 minuten krijg je dan een schat aan informatie die je direct kunt toepassen. Allemaal vanaf je eigen (werk)plek.

Uitgelichte artikelen