Medewerkerstevredenheidsonderzoek speciaal voor apotheken

9 september 2021

De tevredenheid van medewerkers is een belangrijke variabele die invloed heeft op de organisatie en de dienstverlening.

Staat het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) ook jaarlijks of periodiek op de kalender bij je apotheek? Of heb je wellicht een verplichting vanwege accreditatie of Multisite certificering? Wist je dan dat we je daarbij kunnen helpen?


Je kent ons misschien alleen van de PREM Farmacie, maar we kunnen je ook helpen met het periodieke medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Het online MTO is speciaal ontwikkeld voor apotheken en bevat specifieke vragen over onder andere je wachtruimte, balie en ruimte voor receptbereidingen. Je krijgt inzicht in algemene onderwerpen zoals de ervaren arbeidsomstandigheden, samenwerking, sfeer en communicatie. En door de open antwoordmogelijkheden krijg je waardevolle feedback met concrete verbeterpunten, zodat je meteen gericht aan de slag kunt.

Het uitvoeren van het MTO is eenvoudig. We voegen het onderzoek namelijk voor je toe aan Qualiview. Je hoeft alleen de gegevens van je medewerkers te uploaden. We nodigen je medewerkers vervolgens per e-mail uit voor het onderzoek. En als het nodig is versturen we twee herinneringen. De resultaten zie je vervolgens terug in de Qualiview Rapportagetool. Kortom, het MTO van Qualiview is praktisch, efficiënt en effectief!

Ik vertel u graag meer
Dennis van Dijken
Dennis van Dijken
Account Manager
Gemarkeerde velden met * zijn verplicht
Gerelateerde artikelen
Tip 3 & 4: zó zet je Qualiview in voor je zorgorganisatie

Het verzamelen van klantervaringen is één, maar wat kun je doen met ...

CGM en Qualiview realiseren koppeling voor huisartsen en apotheken

CGM en Qualiview hebben een automatische koppeling gerealiseerd. ...