Voorlichtingspakket

Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij voorlichtingsmiddelen aan van Qualiview. Met het voorlichtingspakket kunt je je cliënten stimuleren tot deelname aan de feedbackanalyse van Qualiview. Er wordt uitgelegd hoe het werkt en wat het doel is. Ook helpen wij met het uitvoeren van het onderzoek en het verhogen van de respons. Je kunt bij ons een voorlichtingspakket afnemen. Het voorlichtingspakket bestaat uit een A2 poster en 250 A5 flyers. 

Kennismaken

Met het voorlichtingspakket laat je je cliënten al in de wachtkamer kennismaken met het klantervaringsonderzoek van Qualiview. Zo bevorder je deelname aan het onderzoek; want hoe meer feedback, hoe relevanter de resultaten. Bovendien hoef je in de behandelkamer minder uit te leggen, net zo efficiënt. 

Investering

Het voorlichtingspakket van Qualiview kost je slechts eenmalig €38,00 excl. btw. Je ontvangt na het bestellen 250 A5 flyers en een A2 poster.

Direct bestellen?

Ben je nog geen klant? Dan bestel je dit product eenvoudig tijdens het aanmeldproces. Ben je al klant bij Qualiview? Ga dan naar ons bestelformulier. Je ontvangt  na het invullen van ons een bevestigings e-mail en binnen enkele dagen heb je het pakket in huis.

 

Zelf aan de slag!

Informeer je patiënten via de website

Voor patiënten en cliënten hebben wij op de website een pagina gemaakt waar je je patienten en clienten naar kunt doorverwijzen als zij vragen hebben over Qualiview en de vragenlijsten. Daarnaast hebben we een uitgebreide FAQ. met daarin veel gestelde vragen van patiënten en cliënten. Hier kun je ook vragen van je patiënt en cliënt naar doorverwijzen.

Samenwerking met Uw Praktijk Online

Pharmeon en Qualiview ondersteunen je bij het informeren van je patiënten. Met Uw Praktijk Online voldoe je eenvoudig aan de voorlichting van relevante wetgeving door de ‘selectable tab’ ‘Patiëntervaringsonderzoek’ aan te vinken. 
Concreet kan deze nieuwe functionaliteit voor je betekenen:

  • Dat je aan bezoekers van je website laat zien waarom je de ervaring van de cliënt/patiënt belangrijk vindt;
  • Dat je je cliënten/patiënten een extra mogelijkheid biedt om zich via je website op te geven voor deelname aan Qualiview (hogere respons);
  • Dat je bezoekers/cliënten/patiënten informeert over de inhoud en achtergrond van de vragenlijst (d.m.v. veelgestelde vragen).