Complimentenvideo

Er staan typ- en taalfouten in de complimenten. Wordt dit aangepast in de video?

Complimenten kunnen niet worden aangepast. Selecteer dus bij voorkeur complimenten zonder typ- of taalfouten.

In veel complimenten of motivaties staan woorden als 'niet van toepassing' of leestekens als '?'

We hebben ervoor gekozen de motivaties en feedback van je cliënten op te nemen, zoals je deze ook terugziet in Qualiview. Ze zijn niet vooraf door ons gescreend.

Ik zie maar enkele complimenten op mijn tablet/smartphone.

Als je complimenten wilt selecteren op je tablet of smartphone, kan het zijn dat je niet ziet dat je meerdere complimenten hebt om uit te kiezen. Probeer dan om op je device te swipen of scrollen binnen de sectie waar je deze complimenten in ziet staan. Lukt dit niet, dan adviseren we je om de landingspagina op een ander apparaat te openen. Het is ook mogelijk dat je niet meer dan één tot vier complimenten hebt ontvangen.

Het lukt mij niet om complimenten te selecteren.

Als het niet lukt om complimenten te selecteren, probeer dan de URL te openen op een ander apparaat of in een andere browser zoals Google Chrome, Safari, Microsoft Edge of Firefox.

De naam van mijn organisatie is niet correct.

Wanneer de naam van je organisatie niet klopt of bijvoorbeeld te lang is om mooi te positioneren in je video, dan kun je de naam van je organisatie aanpassen op de landingspagina. Dit doe je onder de geselecteerde complimenten.

Let op: de naam wordt alleen in deze video gewijzigd en niet in onze systemen.

Kan ik het logo van mijn organisatie toevoegen?

We hebben dit onderzocht, maar dit is helaas niet mogelijk. In het geautomatiseerde proces voor het genereren van de video's is het technisch niet mogelijk om de kwaliteit van logo's te waarborgen, visueel goed te positioneren en varianten mogelijk te maken waarbij de ene organisatie kiest voor een logo en een andere organisatie niet.

Waar kan ik de video voor gebruiken?

De video is heel leuk om te delen met jouw medewerkers, verwijzers of andere stakeholders en met cliënten via bijvoorbeeld social media, je website, je nieuwsbrief en je narrowcasting. Dit geeft je positieve exposure voor je praktijk of apotheek.