Qualiview Feedback Zuil

Verhoog de respons van je klantervaringsonderzoek

 

​Volledig geïntegreerde oplossing 

De Qualiview Feedback Zuil is een stevige en veilige zuil, uitgerust met een tablet. De tablet wordt gebruiksklaar opgeleverd met de applicatie van Qualiview Direct. Ook handig: wij zorgen voor het beheer en beveiligings- en software-updates van de tablet. Je krijgt de support en service die je van ons gewend bent. 

Veilig en gebruiksvriendelijk 

De tablet is vergrendeld en de externe knoppen zijn afgesloten. Het is dus niet mogelijk om de tablet naast de PREM-vragenlijst voor andere doeleinden te gebruiken. Dankzij de robuuste zuil is de tablet beschermd tegen schade, diefstal en vandalisme. De kabels zijn netjes in de zuil weggewerkt en deze kan zelfs beplakt worden in de huisstijl van jouw praktijk.

Ben je geïnteresseerd in de gepersonaliseerde Qualiview Feedback Zuil? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We denken graag mee in het ontwikkelen van een fraaie oplossing op maat.

Lex Drop is fysiotherapeut en directeur bij Lijf & Visie en onlangs is zijn praktijk in Soest uitgerust met een Qualiview Feedback Zuil. Lees zijn verhaal.

Aanvragen informatie
Gemarkeerde velden met * zijn verplicht