Qualiview Widgets 

Maak je prestaties zichtbaar op je site

Ook jouw potentiële cliënten maken steeds vaker keuzes voor diensten en producten op basis van ervaringen van anderen. Het is niet voor niets dat Zoover, Tweakers.net of TheFork zo populair zijn. Als je de resultaten van je patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk maakt voor potentiële cliënten, kunnen zij zich een objectief beeld vormen van de kwaliteit van zorg die jij levert. Dit vergroot hun vertrouwen om voor jou te kiezen.

Door de Qualiview Widget op je eigen website te plaatsen, toon je je algemene beoordeling, NPS en nog een aantal andere thema's. Om een reëel beeld te geven, wordt de widget getoond wanneer je minstens tien ingevulde vragenlijsten hebt.

Drie handige formaten

De Qualiview widget is beschikbaar in drie formaten: verticaal, horizontaal en mini. Je mag zelf kiezen welke het beste op je website past. Met een eenvoudige wijziging in de code is het formaat aan te passen.

De verticale en horizontale widget geven alle scores weer, de mini-widget alleen je algemene beoordeling. Voor meer informatie verwijst de mini-widget naar het horizontale model. 

Ben je geïnteresseerd in een Qualiview Widget? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.