Qualiview Modules

Extra vragen toevoegen aan het klantervaringsonderzoek

Wil je weten hoe je cliënten de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners ervaren? Hoe zij het contact met je baliemedewerkers ervaren? Wat ze vinden van de wachtruimte? Of over het gemak van het maken van een afspraak? Deze vragen staan niet in de vragenlijst van het reguliere klantervaringsonderzoek. Met Qualiview Modules voeg je eenvoudig vragen toe aan de bestaande vragenlijst.

De resultaten vind je vervolgens realtime terug in je Qualiview rapportagetool. Het is de ideale oplossing voor praktijken, gezondheidscentra en zorggroepen om op een efficiënte manier nog meer waardevolle inzichten met Qualiview te verzamelen. 

Hoe werkt het?

Qualiview Modules beheer je heel eenvoudig in de Qualiview rapportagetool. Er zijn meer dan 50 onderwerpen met extra vragen beschikbaar. Met een paar muisklikken kies je welke vragen jij belangrijk vindt. De geactiveerde vragen worden automatisch toegevoegd aan het klantervaringsonderzoek van Qualiview. Je bepaalt zelf wanneer je de door jou gekozen onderwerpen aan en uit zet. 

Ben je geïnteresseerd in Qualiview Modules? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Aanvragen informatie
Gemarkeerde velden met * zijn verplicht