"Meer cliënten betrekken bij het klantervaringsonderzoek”

3 februari 2021

Met Qualiview maak je de prestaties van je therapeuten inzichtelijk in je persoonlijke dashboard, in de maandelijkse activiteitenmail en de kwartaalrapportages.

Lex Drop is fysiotherapeut en directeur bij Lijf & Visie en onlangs is zijn praktijk in Soest uitgerust met een Qualiview Feedback Zuil.

“Ik werd getriggerd door de mogelijkheid om met de zuil meer cliënten te betrekken bij het klantervaringsonderzoek. Ik denk dan bijvoorbeeld aan 65+ers maar eigenlijk verwacht ik dat iedereen het waardeert dat ze ter plaatse hun ervaringen direct kunnen delen." 

"Neem bijvoorbeeld ouders die wachten op een kind dat naar de logopedist gaat. Het is een kleine moeite om te vragen of ze dit ter plaatse willen invullen. Tegelijkertijd zijn PREM-vragenlijsten een belangrijke graadmeter als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg."

"De zuil draagt bovendien bij aan een professionele en servicegerichte uitstraling van onze praktijk. De Qualiview Feedback Zuil was eenvoudig in elkaar gezet en Qualizorg dacht goed mee bij het plaatsen. De zuil staat nog maar kort in onze praktijk maar de eerste reacties zijn al zeer positief.”

Gerelateerde artikelen
Acceptatie door derden

Qualiview is een registreerd merk van Qualizorg B.V. Als bedrijf staan wij ...

Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden

Je moet er toch niet aan denken dat de persoonlijke gegevens van je ...