Voer je eigen onderzoek uit en meet individuele behoeften

7 september 2021

Met Qualiview maak je de prestaties van je therapeuten inzichtelijk in je persoonlijke dashboard, in de maandelijkse activiteitenmail en de kwartaalrapportages.

Naast het uitvragen van de standaard vragenlijsten (PREM / CQ-Index) is het ook mogelijk om extra vragen uit te vragen. Met Qualiview Modules kun je extra onderzoek doen onder je cliënten. Je selecteert eenvoudig extra vragen welke relevant zijn voor jou praktijk en vervolgens automatisch worden toegevoegd aan het klantervaringsonderzoek. Zo krijg je extra waardevolle stuur- en verbeterinformatie voor je praktijk. Je kunt ervoor kiezen om de vragen altijd of voor een bepaalde periode mee te vragen.

Wij willen weten hoe we specifieke doelgroepen zoals diabetespatiënten beter kunnen voorzien van zorg. Door hen gerichte vragen te stellen, weten wij wat de individuele behoeftes zijn.

Daan Kerklaan, Zorggroep Zorroo

Meer diepgang

Het patiëntervaringsonderzoek van Qualiview bestaat uit standaard vragen. Omdat geen enkele praktijk hetzelfde is, bieden we je de mogelijkheid om vragen toe te voegen. Met behulp van de open en eigen vragen krijg je inzicht in relevante bedrijfsinformatie. Je kunt je eigen marktonderzoek doen en zo verder gaan dan de huidige CQi/PREM vragen. Zo krijg je inzicht in concrete verbeterpunten en specifieke behoeften van je klanten.

Benchmark in de buurt

Met het eigen onderzoek kun je fusies, verhuizingen of lokale ontwikkelingen onderzoeken, maar ook hoe je er voor staat in die lokale omgeving. Via vergelijkingssites kunnen je patiënten de zorgverlener kiezen die het beste aan hun wensen voldoet. Met Qualiview kun je benchmarken, eigen onderzoek doen en krijg je het verbeterpotentieel te zien. Zo zorg je ervoor dat je boven aan de lijst komt te staan op de zorgvergelijkingssites. Wij helpen je excelleren.

Gerelateerde artikelen
Beter inzicht in resultaten bij behandeltraject met één of meerdere behandelaars

Het komt geregeld voor, een cliënt wordt door meerdere zorgverleners...

GGZ: een goed gesprek met je cliënt over resultaten, hoe doe je dat?
Over Mark Bench

Suzan Oudejans en Masha Spits van