CGM en Qualiview realiseren koppeling voor huisartsen en apotheken

12 december 2018

CGM en Qualiview hebben een automatische koppeling gerealiseerd. Zowel huisartsen als apotheken die werken met een softwarepakket van CGM (CGM HUISARTS of CGM APOTHEEK) kunnen dankzij deze koppeling nu nog eenvoudiger hun patiënten uitnodigen voor het klantervaringsonderzoek, zoals de PREM Farmacie, PREM Chronische zorg en PREM Eerstelijns zorg.

Hoe werkt dit in CGM?

Wil de huisarts of apotheker een patiënt uitnodigen voor het klantervaringsonderzoek? Dan hoeft hij, nadat de toestemming is gevraagd aan de patiënt en dit is vastgelegd, alleen nog maar een deelcontact of recept in CGM te zetten.

Qualiview nodigt vervolgens automatisch de patiënt uit voor het invullen van de vragenlijst. De resultaten van het onderzoek zijn vervolgens realtime inzichtelijk in de online Qualiview Rapportagetool.

Activeren van de automatische koppeling

Om de koppeling tussen CGM en Qualiview te activeren, hoeft enkel een gebruikersnaam en wachtwoord te worden ingesteld in CGM APOTHEEK of CGM HUISARTS. Hoe je dat doet, lees je in de gebruikershandleiding. Deze krijg je, samen met je gebruikersnaam en het wachtwoord van Qualiview, per e-mail toegestuurd. 

 

CompuGroup Medical (CGM)

De toenemende samenwerking in de zorg vereist optimale synchronisatie van informatie en processen. Niet voor niets luidt het motto van CompuGroup Medical (CGM) ‘Synchronizing Healthcare’.

CGM is Europa’s grootste ontwikkelaar van eerstelijnszorg-automatisering. In Nederland realiseert en beheert CGM vanuit vestigingen in Echt en Zoetermeer verschillende ICT-toepassingen voor zorggroepen, (apotheekhoudende) huisartsen, huisartsenposten, (poli-)apotheken, mantelzorgers en patiënten. Als enige totaalleverancier van hard- en software kan CGM productiviteit en continuïteit van de primaire processen van haar klanten garanderen. 

Gerelateerde artikelen
Tip 3 & 4: zó zet je Qualiview in voor je zorgorganisatie

Het verzamelen van klantervaringen is één, maar wat kun je doen met ...

Qualiview Outcome Manager voldoet aan nieuwe Europese regelgeving

Qualizorg heeft op Qualiview Outcome Manager CE-markering behaald. ...