De vijf zekerheden van Qualiview

15 april 2020

Bescherming van Privacy

De privacy van uw patiënt staat voorop. Onze onderzoeken voldoen aan alle veiligheidseisen van het Kwaliteitsinstituut, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG 2018) en accredatie instanties. Qualiview is geaccrediteerd door een onafhankelijke organisatie voor het uitvoeren van onderzoek: LROI certificering, CQ-index accreditatie en ISO 27001. Daarnaast laten wij jaarlijks onze interne en externe systemen toetsen om er zeker van te zijn dat alles veilig en beschermd is. Zo kunnen wij met 100% zekerheid de privacy van uw gegevens garanderen. 

Gebruiksvriendelijk

Onze patiëntervaringsonderzoeken zijn eenvoudig, begrijpelijk en gebruiksvriendelijk. Qualiview biedt gratis support aan zorgverlener en respondent. U heeft 24/7 toegang tot onze gebruiksvriendelijke Qualiview Rapportagetool; u ontvangt tweewekelijks de activiteitenmailing met de resultaten van uw praktijk; u ontvangt elk kwartaal een managementrapportage; u ontvangt gratis tips en adviezen; en tot slot hebben wij op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur een professionele helpdesk. Voor diegene die graag kennis willen maken met Qualiview, aan de slag willen met ons product of zich willen verdiepen in de Qualiview Rapportagetool hebben wij tevens verschillende webinars. In 45 minuten loodst onze adviseur u door het aanmeldproces, de rapportagetool of de resultaten zodat u optimaal gebruik kunt maken van ons product. Kortom: wij doen er alles aan om u optimaal te ondersteunen. Deze extra's zijn allemaal inbegrepen in uw maandabonnement en zijn daarom GRATIS extra's van Qualiview voor u.

Klaar voor de toekomst

Met de feedbackanalyses van Qualiview kunt u anticiperen op de resultaten, zodat u grip heeft op de kwaliteit van de zorg die u in de toekomst aanbiedt. Met het patiëntvolgsysteem krijgt u inzicht in de patient journey en de efficiëntie en effectiviteit van de zorgketens. Onze systemen zijn zo ingericht dat het niet uitmaakt of we CQi, PREM, PROM of andere vragen inzetten. Onze systemen kunnen het aan en zijn klaar voor de toekomst. Van de marktleider mag u dit ook verwachten!

Innovatief en oplossinggericht

We maken gebruik van de meest innovatieve software op het gebied van online onderzoek. Wij zijn daarin leidend in de markt. Qualiview zoekt continu naar de beste oplossingen en bieden de nieuwste tools en trainingen. Omdat niets zo veranderlijk is als de zorg, veranderen wij continu mee. Sterker nog, wij lopen altijd voorop met ontwikkelingen, omdat wij willen zorgen dat patiënten zich zo min mogelijk patiënt voelen en u zich bezig kan houden met waar u goed in bent: het verlenen van zorg. Daarom zoeken wij, samen met onze partners en testpanel, continu naar nieuwe kansen en diensten.

Onafhankelijk

De data wordt door Qualizorg B.V. onafhankelijk verzameld, beheerd en bewerkt in opdracht van de opdrachtgevers. De verzamelde data is altijd eigendom van u als zorgaanbieder. Er is een duidelijke en transparante governance over zeggenschap, voorwaarden en doeleinden voor gebruik. Wij werken samen met veel partners ten behoeve van de ontwikkeling van vragenlijsten en kwaliteit, maar behouden daarbij altijd onze onafhankelijkheid. Immers, u als zorgverlener verwacht dit als klant van Qualiview ook van ons.

Gerelateerde artikelen
PREM Paramedische zorg gaat 1 januari 2022 van start

Vanaf zaterdag 1 januari 2022 is de nieuwe vragenlijst PREM Paramedische ...

Vijf vragen over Feedback Informed Treatment (FIT)

Over Mark BenchSuzan Oudejans en Masha Spits van ...