logo Qualizorg

Onderzoek & wetenschap

{caption}

Toekomstbestendige gezondheidszorg

De taak van gezondheidszorgonderzoek is bij te dragen aan een toekomstbestendige gezondheidszorg. Qualizorg onderschrijft dat van harte. Wij werken doelbewust aan een klantgerichte, transparante en doelmatige gezondheidszorg.

Samen met onze partners in (commercieel) onderzoek en de wetenschap zijn wij continu op zoek naar de meest efficiënte, betrouwbare dataverzamelingsmethodieken om de kwaliteit van zorg transparant te maken. Voor de zorg van morgen. 

Expertise

Onze expertise ligt in het veldwerk, datawarehousing en online rapportages. Van uit onze kerncompententies IT en dataverzameling, bouwen en onderhouden wij gebruiksvriendelijke uploadportals en infrastructuren voor dataverzameling. Ook voeren we slimme validatieprocessen door die de aanlevering eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar maken. Qualizorg heeft gedegen expertise in huis om databronnen te anonimiseren en te koppelen voor specifieke doeleinden (bijvoorbeeld Triple Aim data). Als geaccrediteerde organisatie borgen wij daarin de norm in het meten en beheren van kwaliteitsindicatoren. Wij zijn dé specialist in het genereren en beheren van grootschalige verzamelingen van kwaliteitsdata in de zorg. 

Gedeelde ambities

In onze drang naar innovatie, zijn wij doorlopend in dialoog met de vele stakeholders in de zorg. Wij signaleren zorgbreed innovatiekansen en ervaren daarin hoe belangrijk het is om transparant te zijn over belangen. Neem de noodzaak van een gedegen infrastructuur, de kansen van continuonderzoek, en niet te vergeten het belang van slimme oplossingen en gebruiksvriendelijkheid.

Wij geloven in de meerwaarde van open communicatie, gedeelde ambities en samen ontwikkelen. Hoe meer draagvlak, hoe groter de omvang en complexiteit, hoe interessanter het wordt. Qualizorg investeert graag in de relaties met onderzoekspartners.

Samenwerken

Wetenschappelijk onderzoek, publiceren, indicatoren ontwikkeling, maatwerk onderzoek of multilevel analyses behoren niet tot onze expertise. Qualizorg is specialist in volume dataverzameling, meetinfrastructuur en IT. Complementair aan elkaar met een gedeelde passie voor veilige, valide en betrouwbare data.

Dus als een onderzoek te groot of complex is om alleen te doen, trekken wij graag samen op!

"Ons onderzoeksproces is met de tussenkomst van Qualizorg ingrijpend vereenvoudigd."

Wij verzamelen en beheren

  • uitkomstindicatoren
  • procesindicatoren
  • kwaliteitsindicatoren