Bedankt voor het invullen van het onderzoek 

U heeft de vragenlijst afgerond en we willen u daarvoor graag bedanken! U mag daarom een week kosteloos gebruik maken van de digitale leesmap van Wait. Naast onze waardering voor uw deelname, willen we u ook wijzen op de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) CGM LIFE. Als Qualiview hechten we veel belang aan inzicht en een PGO geeft u de mogelijkheid uw medische gegevens te bekijken op één plek. Bijvoorbeeld de gegevens van uw huisarts, het ziekenhuis of een therapeut.

 

Wait

Zeven dagen gratis  onbeperkt toegang tot de populairste tijdschriften, lees- en luisterboeken? Dat kan met de app Wait. Namens de praktijk en Qualizorg wordt deze actie aangeboden als dank voor het meedenken in het verbeteren van de zorg. Voor het gebruik van de app is geen account nodig, de gratis periode stopt vanzelf én er zijn geen kleine lettertjes. Er zullen ook op geen enkele manier gegevens uitgewisseld worden tussen Qualizorg en Wait.  

Gebruik maken van deze app? Klik dan hier

 

CGM LIFE, uw persoonlijke gezondheidsomgeving

PGO is een afkorting voor persoonlijke gezondheidsomgeving. Als Qualiview hechten we veel belang aan efficiënte en patiëntvriendelijke zorg en een PGO geeft u de mogelijkheid uw medische gegevens en documenten te bekijken op één plek. Bijvoorbeeld de gegevens en documenten van uw huisarts, het ziekenhuis of een therapeut.

CGM LIFE is een PGO waar u uw medische gegevens en documenten kunt opvragen zoals deze bekend zijn bij uw huisarts of bij andere zorgverleners. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen en medicatie. Al uw medische gegevens en documenten staan op één plek, handig in één overzicht.

Iedereen in Nederland van 16 jaar en ouder kan gebruikmaken van CGM LIFE. Registreren en gebruik is kosteloos. Ga naar www.cgmlife.nl.

Impressum