logo Qualizorg

{caption}

Whitepapers en Factsheets

Qualizorg staat voor klantgerichte, transparante en doelmatige gezondheidszorg. Maar, hoe behalen we dat doel? Hoe zorgen we voor klantgerichte zorg? En hoe stimuleren we transparantie en doelmatigheid? Het veranderen van de zorg begint bij het delen van kennis en inzichten opdat we de neuzen dezelfde kant op krijgen. Het delen van kennis is dan ook een van de speerpunten van Qualizorg.

Hieronder kun je de whitepapers, factsheets en case studies downloaden die wij in de loop der jaren verzamelen en publiceren.

​

“Het gaat in de zorg te vaak over productie en niet over mensen. Ik heb dat nooit begrepen. Kwaliteit staat bovenaan op onze agenda. Dan moet je wel het lef hebben om transparant te zijn, voor iedereen.” – Sabine Uitslag (Voorzitter NVH)

Een verrichting kan nog zo doelmatig worden uitgevoerd, het betekent niet dat de patiënt genezen, geholpen of tevreden is.

Ben jij beleidsmaker van een organisatie binnen de zorg? En is het je uitdaging om door middel van objectieve en betrouwbare data aan te tonen wat jullie meerwaarde is?

 Lees hoe onder andere Sabine Uitslag (Voorzitter NVH) en Frans Koornberg (voorzitter VvOCM) invloed uitoefenen door regie te voeren.


 

Klik hier om de whitepaper te downloaden