logo Qualizorg

Ik wil niet meer benaderd worden om een vragenlijst in te vullen

{caption}

Als u geen uitnodiging meer wenst te ontvangen om deel te nemen aan het patiëntervaringsonderzoek kunt u zich hier voor afmelden. 

Qualizorg is de partij die het onafhankelijk patiëntervaringsonderzoek namens uw zorgverlener uitvoert. Wij versturen alleen uitnodigingen per e-mail naar adressen die door de zorgverlener zijn aangeleverd. Hierbij is aangegeven dat u toestemming heeft gegeven om benaderd te worden voor dit onderzoek.

Het doel van dit onderzoek is de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Doordat u (anoniem) uw mening geeft over de aan u geleverde zorg, draagt u bij aan meer kennis en inzicht hierover. Die inzichten kan de zorgverlener gebruiken om zijn dienstverlening te verbeteren en andere patiënten om een goede keuze voor een zorgverlener te maken, uw deelname is dus zeker waardevol! 

 

Afmelden

Mocht u toch niet wensen deel te nemen en ook niet meer benaderd willen worden, kunt u onderaan de ontvangen uitnodigingsmail op “afmelden” te klikken, zie onderstaande afbeelding. U zult vervolgens geen uitnodigingen voor het invullen van de vragenlijst meer van ons ontvangen.