logo Qualizorg

Zorgverzekeraars

{caption}

Transparantie in kwaliteit

In ons gemêleerde zorglandschap is het een behoorlijke uitdaging overal kwalitatieve zorg toegankelijk te houden. Om zo efficient mogelijk in te kopen op bewezen effectieve interventies is zichtbaarheid op de kwaliteit van zorg meer dan ooit een vereiste. Als specialist in het verzamelen, beheren en verwerken van kwaliteitsdata zien wij hoezeer de objectieve kwaliteitsnorm zorgbreed in ontwikkeling is. Wij kennen de diverse belangen en weten wat er nodig is om kwaliteit in beeld te brengen voor de patiënt, de zorgaanbieder én de zorgverzekeraar. Alles voor de beste zorg voor de klant!

Betekenisvolle kwaliteitsinformatie

In de zoektocht naar betekenisvolle kwaliteitsinformatie werkt Qualizorg vanuit het Tripple Aim principe. Wij zijn partner in de ontwikkeling van diverse programma’s voor PROMs, patiëntervaringsonderzoek zoals PREM en databeheer. En als er nog geen standaard is gedefinieerd, kunnen wij met onze specialisatie op het snijvlak van it, kwaliteitsindicatoren en data ook samen met u en andere relevante stakeholders de infrastructuren en oplossingen genereren om een gedragen standaard te ontwikkelen. Wij zijn continu in dialoog met de vele spelers in het brede zorglandschap om zo objectief mogelijk kwaliteit vast te stellen en vast te leggen. Wij maken het voor u mogelijk om op kwaliteit te kunnen segmenteren. 

Zorginnovatie

Qualizorg ontwikkelt en levert gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende IT aan de zorgverzekeraar, de zorgverlener èn de patiënt en staat in direct contact met alle stakeholders. Als specialist in kwaliteitsdata signaleren we doorlopend knelpunten en zien we evenzoveel kansen. Qualizorg ziet welke weg de zorg nog heeft te gaan in het transparant maken van de kwaliteit. 

Zorginkoop, Zorginnovatie en commercie zetten de kwaliteitsinformatie verzameld door Qualizorg voor verschillende doeleinden in met een gemeenschappelijk doel; de beste zorg voor de verzekerde consument. U heeft daarbij behoefte aan betrouwbare, geaccepteerde en onafhankelijk verzamelde data zonder risico's. Qualizorg is uw ervaren partner in het ontwikkelen van slimme oplossingen en infrastructuur, keuze informatie en maatwerkprojecten in zorginnovatie.

Wij verzamelen en beheren

  • uitkomstindicatoren
  • procesindicatoren
  • kwaliteitsindicatoren
"Qualizorg schakelt flexibel en inhoudelijk terwijl de kwaliteit blijft geborgd. Dat kenmerkt de echte specialist."