logo Qualizorg

Zorgaanbieders

{caption}

​Het verschil maken

In een tijd waarin de zorg op vele manieren onder druk staat, is het meer dan ooit van belang om toegevoegde waarde aan uw klant te leveren. U wilt uw patiënt de best mogelijke zorg verlenen. Terecht, maar ondertussen hebt u ook nog een praktijk te runnen. Qualizorg begrijpt dat. Als marktleider, werkzaam voor meer dan 9.500 zorgorganisaties leveren wij slimme oplossingen die de ervaringen en PROMs van uw patiënten verzamelen, zonder dat u dat extra tijd of apparatuur kost. Wij koppelen onze oplossing namelijk aan uw eigen bestaande administratie. Zo simpel kan het zijn.

Alle zorgverleners 

Qualizorg biedt tools voor alle zorgverleners. We ontwikkelen meetmethoden voor PROMs en patiëntervaringsonderzoek zoals PREM op basis van de belangen van de totale beroepsgroep. Met één druk op de knop zet u na een behandeling vanuit uw eigen systeem een enquête naar de patiënt in werking. De software doet de rest en zet de resultaten in uw real-time rapportagetool of terug in uw epd. Met de inzichten in deze rapportagetool hebt u een schat aan informatie. U kunt uw praktijk vergelijken met anderen in uw regio en u kunt uw positie in de keten meten. Dat geeft input voor uw promotie en marketing en, minstens zo belangrijk, u staat sterker in de onderhandelingen met zorgverzekeraars en gemeenten. Op patiënt niveau brengt u de klant gerapporteerde uitkomst informatie in kaart en volgt u de voortgang van uw patiënt waarmee het consult effectief en klantgericht blijft.

Inzicht in verbeterpotentieel

De resultaten zijn continu en realtime voor u inzichtelijk in uw eigen rapportage tool. Iedere praktijk ontvangt daarnaast standaard per kwartaal een managementrapportage per email met hierin de belangrijkste inzichten in uw resultaten en uw verbeterpotentieel. U ontvangt deze compacte managementinformatie in PDF, waardoor het gemakkelijk te verspreiden is binnen uw organisatie. U kunt de rapportagetool van Qualizorg ook gebruiken in uw HR-beleid voor bijvoorbeeld functioneringsgesprekken en de feedback van patiënten gebruiken om medewerkers te motiveren, coachen of een individueel verbeterplan op te stellen. Gebruik de  input voor uw promotie en marketing en toon uw uitkomsten eenvoudig via uw website of de keuze informatiesites waarmee wij samenwerken.

Maatwerk en begeleiding 

Naast monitoren voor bijvoorbeeld huisartsen en de paramedische zorg, zijn wij ook sterk in het ontwikkelen van unieke IT voor instellingen en ketenzorg. In alle gevallen werken we aan een gebruiksvriendelijke, administratief beperkend, laagdrempelige, actuele en kostenefficiënte oplossing voor u. Daarnaast steken we veel tijd en energie in uw begeleiding. We houden voorlichtingsavonden, nemen deel aan beroepsevents en geven doorlopend telefonische ondersteuning aan zorgverleners die onze diensten afnemen.

Bekijk links ons diensten aanbod voor uw zorgverlening!

Wij verzamelen en beheren

  • uitkomstindicatoren
  • procesindicatoren
  • kwaliteitsindicatoren 
"Mede door Qualizorg en de toetsing van kwaliteit door externe controles kan onze praktijk op een hoog niveau zorg bieden aan de patiënten."