logo Qualizorg

{caption}

Zorgverzekeraars

CZ

CZ

Daadkrachtig. Verantwoordelijk. Betekenisvol. Verder gaan. Voorop lopen. Dat is CZ, een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. Ze willen daadwerkelijk het verschil maken in de zorg voor hun verzekerden. Betere zorg. Betaalbare zorg. Bereikbare zorg.


Naar CZ
Achmea

Achmea

Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland. Zij verzekeren klanten voor schade, zorg en inkomen. De zekerheden binnen het zorg-, pensioen- en sociale stelsel staan onder druk. Mensen hebben weinig vertrouwen in financiële instellingen. Coöperatief ondernemen staat voor algemeen belang, duurzaamheid en dienstbaar zijn als bedrijf.


Naar Achmea
Menzis

Menzis

Het Menzis-concern heeft een coöperatieve organisatievorm en bestaat uit onder andere de zorgverzekeraars AnderZorg, Azivo en Menzis de zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem en Menzis Zorgaanbod (MEZ). De missie van Menzis is de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg te garanderen om zo het welzijn voor al haar klanten te bevorderen.


Naar Menzis
VGZ

VGZ

Voor goede zorg, zorg je samen. Dat is het motto van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Er liggen flinke uitdagingen in het verschiet op het gebied van betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van zorg. Coöperatie VGZ is ervan overtuigd dat samenwerking met de gehele zorgsector de antwoorden op die uitdagingen geeft.


Naar VGZ