logo Qualizorg

softwarepartners

{caption}
Care2U

Care2U

Care2U levert zorggroepen een KetenOndersteuningsSysteem gericht op de kwaliteit van zorg voor mensen met één of meerdere chronische aandoeningen. Het systeem draagt bij aan het stroomlijnen van de interne processen, de verdere professionalisering van de zorggroep en het verdiepen van de dienstverlening aan gecontracteerde zorgverleners.


Naar Care2U
Intramed

Intramed

Intramed levert overzichtelijke, efficiënte en betaalbare software voor de zorg. Software die meer dan 19.000 professionele (para)medici ondersteunt in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met Intramed heeft u één geïntegreerde oplossing voor administratie en beroepsinhoudelijke zaken.
Wie kiest voor Intramed, kiest voor een toekomst- en bedrijfszekere oplossing bij een service-gerichte partner!


Naar Intramed
Pharmapartners

Pharmapartners

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Samenwerken is de basis van het bedrijf en haar IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen ze bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.


Naar Pharmapartners
VitalHealth

VitalHealth

Philips VitalHealth is in 2006 opgericht door Mayo Clinic en Noaber Foundation en in 2017 overgenomen door Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA). Als onderdeel van Philips' population health portfolio, wil Philips VitalHealth de gezondheid van mensen verbeteren en betere gezondheidsresultaten mogelijk maken door digitale oplossingen voor waardegedreven en collaboratieve zorg. Philips VitalHealth is onderdeel van een sterk ecosysteem van geïntegreerde oplossingen. Zorgorganisaties worden in staat gesteld hun patiëntenpopulatie beter te begrijpen, zorg te coördineren en patiënten te betrekken in hun zorg. Philips VitalHealth is een leider in uitkomsten meten, zorgcoördinatie en patient engagement, gebaseerd op het Philips VitalHealth Platform.


Naar Philips VitalHealth