logo Qualizorg

Patiënt en consument

{caption}
Patiëntenfederatie Nederland

Patiëntenfederatie Nederland

Patiëntenfederatie Nederland maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. Wij geven patiënten een stem: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws.

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt 170 patiënten- en consumentenorganisaties. We verstevigen de positie van patiënten in de spreekkamer en in het zorgstelsel. Op basis van de ervaringen van mensen zorgen we dat de zorg steeds beter aansluit bij wat mensen vragen. Patiëntenfederatie Nederland biedt via haar kanalen, zoals patientenfederatie.nl en ZorgkaartNederland.nl, informatie die mensen helpt bij het maken van keuzes in de zorg.


Naar Patiëntenfederatie Nederland
Kiesvoorjezorg.nl

Kiesvoorjezorg.nl

KiesvoorjeZorg.nl is hét onafhankelijk platform waar mensen zich oriënteren op allerlei vormen van zorg en zorgaanbieders zich kunnen hier profileren. De zorgcategoriën Thuiszorg, Ziekenhuizen, Klinieken, Ouderenzorg en Fysiotherapie hebben een eigen subhomepage waar de bezoeker meer informatie kan vinden over deze zorgcategorie.


Naar Kiesvoorjezorg.nl
Praktijkindebuurt.nl

Praktijkindebuurt.nl

Praktijkindebuurt.nl is hard op weg om de grootste praktijkzoeker van Nederland te worden. Met behulp van de website kunnen heel eenvoudig zorgverleners in de directe omgeving worden gezocht. Op elk moment en vanaf elke locatie in Nederland. Na het invoeren van een zoekopdracht verschijnt een lijst van praktijken in de buurt. Elke praktijk heeft een eigen pagina met aanvullende informatie en een routeplanner.


Naar Praktijkindebuurt.nl
The Feedback Company

The Feedback Company

The Feedback Company is een online review systeem dat consumenten uitnodigt om feedback te geven over een bedrijf en bedrijven kunnen op die feedback reageren. Deze feedback kan worden gebruikt om dienstverlening te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken. Klantbeoordelingen worden door The Feedback Company op betrouwbaarheid gecontroleerd.

Daarnaast verzorgt The Feedback Company de sterbeoordelingen voor bedrijven in Google zoekresultaten.


Naar de website van The Feedback Company
Opiness

Opiness

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kun je een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij je past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij jou in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.


Naar de website van Opiness