logo Qualizorg

Gemeenten en overheid

{caption}
Buro BEO

Buro BEO

BEO werkt vanuit een grote betrokkenheid bij ondernemerschap. Ondernemers gaan voor een zaak en staan voor een zaak. Ze ondersteunen ondernemers bij het bundelen van krachten en geeft meerwaarde aan gezamenlijke belangenbehartiging.
Het team van BEO heeft ruime ervaring en expertise opgebouwd in het samenwerken met overheden vanuit het perspectief van de ondernemer. BEO onderneemt initiatieven en organiseert een sterker bedrijfsleven.


Naar Bureau BEO
Het Beweegloket

Het Beweegloket

Vaak zijn er veel vragen over gezondheid en bewegen, maar is het niet duidelijk waar de patiënt met die vragen terecht kan. Moet hij nu bij de huisarts zijn, een fysiotherapeut, een patiëntenvereniging of misschien wel bij de gemeente? Daarom is er samen met verschillende lokale partijen het beweegloket opgericht. Daar zitten mensen de patiënt graag helpen om samen de beste oplossing te zoeken.


Naar Het Beweegloket
Het Kwaliteitsinstituut

Het Kwaliteitsinstituut

Het Kwaliteitsinstituut maakt onderdeel uit van het Zorginstituut Nederland en adviseert de overheid in het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland. Ook moet het Kwaliteitsinstituut ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot begrijpelijke en betrouwbare informatie over de kwaliteit van de geleverde zorg. Verder helpt het Kwaliteitsinstituut partijen in de zorg om zich te kunnen verbeteren.


Naar het Kwaliteitsinstituut