logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

Stichting Miletus

Stichting Miletus

Onderzoek & wetenschap

Stichting Miletus is een samenwerkingsverband van zorgverzekeraars voor het meten van de ervaringen van de patiënt in de zorg. Het doel is voor verzekeraars, zorgaanbieders en patiëntenorganisaties sturingsinformatie te verzamelen om de kwaliteit van de zorgverlening te bevorderen. Zorgverzekeraars gebruiken deze informatie voor zorginkoop en voorlichting aan de zorgverzekerden.

Naar Stichting Miletus
Achmea

Achmea

Zorgverzekeraars

Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland. Zij verzekeren klanten voor schade, zorg en inkomen. De zekerheden binnen het zorg-, pensioen- en sociale stelsel staan onder druk. Mensen hebben weinig vertrouwen in financiële instellingen. Coöperatief ondernemen staat voor algemeen belang, duurzaamheid en dienstbaar zijn als bedrijf.

Naar Achmea
LPGGz

LPGGz

Het Landelijk Platform GGz is dé koepel van, voor en door 20 cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz. Het LPGGz streeft ernaar de positie van kwetsbare mensen structureel te verbeteren.

Naar LPGGZ
Ineen

Ineen

Beroepsgroepen

Een ijzersterke eerste lijn: daar wordt iedereen beter van. Deze uitspraak is de leidraad van InEen. Ineen gelooft in de kracht van samenwerking in de eerste lijn. Die is essentieel voor kwalitatief goede zorg, waar de patiënt centraal staat. Samenhang in de sector vraagt om een gestroomlijnde organisatie.

Naar Ineen
Pharmapartners

Pharmapartners

Softwarepartners

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Samenwerken is de basis van het bedrijf en haar IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen ze bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.

Naar Pharmapartners
Movemens

Movemens

Overig

MoveMens is een communicatie platform voor ondernemers, leveranciers, partners en netwerken in de markt van ondernemers in beweging.

Naar Movemens