logo Qualizorg

Partijen waarvoor en waarmee we werken

{caption}

Wij werken rechtstreeks voor meer dan 9.500 zorgorganisaties. Tevens werken wij samen met beroepsgroepen, consumentenorganisaties, zorgverzekeraars, onderzoek en wetenschap, Softwarepartners en overheid. Daarnaast participeren wij in diverse kwaliteitstrajecten als adviseur, ontwerper en leverancier van oplossingen voor dataverzameling beheer en meetinfrastructuur.

Bekijk hier een greep uit de partijen waarvoor en waarmee we werken.

Care2U

Care2U

Softwarepartners Samenwerkingspartners

Care2U levert zorggroepen een KetenOndersteuningsSysteem gericht op de kwaliteit van zorg voor mensen met één of meerdere chronische aandoeningen. Het systeem draagt bij aan het stroomlijnen van de interne processen, de verdere professionalisering van de zorggroep en het verdiepen van de dienstverlening aan gecontracteerde zorgverleners.

Naar Care2U
The Feedback Company

The Feedback Company

Patiënt en consument Samenwerkingspartners

The Feedback Company is een online review systeem dat consumenten uitnodigt om feedback te geven over een bedrijf en bedrijven kunnen op die feedback reageren. Deze feedback kan worden gebruikt om dienstverlening te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken. Klantbeoordelingen worden door The Feedback Company op betrouwbaarheid gecontroleerd.

Daarnaast verzorgt The Feedback Company de sterbeoordelingen voor bedrijven in Google zoekresultaten.

Naar de website van The Feedback Company
Opiness

Opiness

Samenwerkingspartners Patiënt en consument

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Met de Opiness reviews kun je een betere keuze maken voor een bedrijf wat bij je past. Reviews van andere klanten geven vertrouwen. Opiness verzamelt ook klantreviews die gegeven worden via marktonderzoek- en klantfeedback bureaus, daarmee creëren we een sterk fundament aan betrouwbare reviews van echte klanten van bedrijven bij jou in de buurt maar ook van landelijke aanbieders.

Naar de website van Opiness
Health Valley

Health Valley

Onderzoek & wetenschap

Health Valley is de ontmoetingsplaats in oost Nederland voor zorgaanbieders, kennisinstellingen, bedrijven en startups. De netwerkorganisatie brengt partijen bij elkaar en versterkt onderlinge contacten. Nederland is koploper in Europa op het gebied van Health-IT en Digital Health en Health Valley is opgericht om technologische innovaties in de gezondheidszorg verder te stimuleren.

Website van Health Valley
IFC

IFC

Overig Samenwerkingspartners

IFC is een landelijk adviesbureau in de zorgsector waar gastvrijheid op nummer één staat. Met de Gastvrijheidsbarometer proberen ze de eerste- en tweedelijns zorg in Nederland voor klanten, cliënten, patiënten, bewoners en bezoekers, medewerkers en management beter te maken. Daarnaast stellen ze adviezen op en geven ze trainingen om gastvrijheid te bevorderen.

Naar IFC
VvOCM

VvOCM

Beroepsgroepen

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. De VvOCM is ontstaan uit een fusie van de Vereniging Bewegingsleer Cesar en de Nederlands Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck. De missie van de VvOCM is de oefentherapeut prominent te positioneren en te profileren als een vanzelfsprekende en onderscheidende speler binnen het domein bewegen in de gezondheidszorg, zowel in de curatieve als de (secundair) preventieve sector.

Naar VVOCM