logo Qualizorg

{caption}

Timo Moes

Product Owner

tmoes@qualizorg.nl

Na zes jaar als ondernemer van een digital agency ben ik sinds februari 2019 werkzaam als Product Owner binnen Qualizorg. Bij Qualizorg zie ik mooie kansen om mijn kennis van het ondernemen, development en user experience toe te passen. In de functie Product Owner fungeer ik als spil tussen de verschillende afdelingen en onze klanten.

Ik streef ernaar dat wij de beste producten en diensten kunnen aanbieden in onze branche. Dit doe ik door goed te luisteren en te kijken naar onze gebruikers. Met mijn collega’s vertaal ik dit vervolgens naar de juiste intuïtieve digitale oplossingen. Zo maken we samen de zorg steeds een beetje beter.

Ik woon met mijn vrouw en onze twee jonge meiden in Deventer. We gaan graag uit eten of genieten van mooi weer in binnen- en buitenland. Daarnaast vind ik het leuk om mijzelf continu te ontwikkelen. Dat kan betekenen dat ik een cursus ethical hacking volg, naar meetups over blockchain ga, boeken lees over het opzetten van startups of mij verdiep in het psychologische aspect waarom bepaalde keuzes gemaakt worden. Verder stap ik met mooi weer graag op de motor om een stukje te rijden met vrienden. Ook kan ik erg genieten van een goede whisky.

“Ik streef ernaar dat wij de beste producten en diensten kunnen aanbieden in onze branche. Dit doe ik door goed te luisteren en te kijken naar onze gebruikers. Met mijn collega’s vertaal ik dit vervolgens naar de juiste intuïtieve digitale oplossingen.”