logo Qualizorg

{caption}

Robert Kroesbergen

Senior Marketeer

rkroesbergen@qualizorg.nl

Sinds juni 2016 werk ik bij Qualizorg en heb ik een jong team van enthousiaste, gedreven collega's om mij heen. Dit geeft elke dag weer veel energie! 

Als senior marketeer ben ik betrokken bij het vormgeven en het uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Een afwisselende baan. Met het marketingteam werken we bijvoorbeeld samen aan het realiseren van een nog betere naamsbekendheid van onze merken. Bedenken we geweldige campagnes om onze producten succesvol te introduceren. We optimaliseren continu onze marketingkanalen. En we maken veel nieuwe, interessante en informatieve content.

Ik woon in Veenendaal. Een mooie omgeving waar veel leuke dingen te doen zijn. Regelmatig ga ik er op de mountainbike op uit. Verder vind ik het leuk om gitaar te spelen of een goed boek te lezen. Daarnaast ben ik gek op de sport American Football. Zo kijk ik alle wedstrijden van de Arizona Cardinals. En in februari zit ik natuurlijk klaar voor de Super Bowl! Als marketingvrijwilliger bij het Amerikaanse Profootballspot.com kan ik mijn passie voor (online) marketing en deze sport combineren.

“Met het marketingteam werken we samen aan het realiseren van een nog betere naamsbekendheid van onze merken.”