logo Qualizorg

{caption}

Robert Berenschot

Financieel Manager & Controller

rberenschot@qualizorg.nl

Eind juni 2018 ben ik in dienst getreden bij Qualizorg in de functie van Financieel Manager & Controller. Voorheen was ik werkzaam in de accountancy waar ik bij diverse bedrijven een kijkje in de onderneming heb mogen nemen. Ik zag een nieuwe uitdaging voor mij in een groeiende en ambitieuze organisatie waarbij mijn verantwoordelijkheid op het financiële deel zou liggen. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt naar dit mooie bedrijf om de financiële afdeling naar een hoger niveau te helpen.

Door de enthousiaste medewerkers van Qualizorg en de inspirerende omgeving waarin zij werkzaam is, is Qualizorg voor mij een uitdagende werkgever. Ik wil dan ook mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit bedrijf.

Als geboren en getogen inwoner van Apeldoorn kan ik in mijn vrije tijd genieten van mijn vriendin en mijn twee kinderen. Daarnaast mag ik graag een stukje hardlopen.

“Door de enthousiaste medewerkers van Qualizorg en de inspirerende omgeving waarin zij werkzaam is, is Qualizorg voor mij een uitdagende werkgever”