logo Qualizorg

{caption}

Ralf Kraaij

Proces- en Projectmanager

rkraaij@qualizorg.nl

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bijQualizorg als Project-/Procesmanager. Qualizorg is een ambitieuze organisatie en volop in beweging. Mijn achtergrond ligt niet in de zorg, maar ik ervaar de zorg als een zeer dynamische en interessante omgeving waar wij als Qualizorg het verschil willen maken.

 

Vanuit mijn rol zet ik mij dagelijks in voor het optimaliseren van de processen en het werken aan de verschillende projecten die horen bij de ambities van Qualizorg. Altijd klantgericht en met de patiënt centraal.

 

Samen met mijn vrouw en drie kinderen, twee jongens en een meisje, woon ik in Apeldoorn. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan en met mijn gezin. We zijn echte Bourgondiërs. We gaan er veel op uit, kijken naar het sporten van de kinderen (voetbal) en bezoeken familie en vrienden.

 

In de tijd die over is probeer ik zelf ook wat aan sport te doen. Hardlopen doe ik ter ontspanning en om ergens naartoe te werken. Ik loop af en toe een ‘wedstrijd’ zoals de Dam tot Dam of Zevenheuvelenloop. Mocht er dan nog ergens een gaatje over zijn, dan kijk ik graag naar een goede serie of film op Netflix of een goede voetbalwedstrijd.

“Ik ervaar de zorg als een zeer dynamische en interessante omgeving waar wij als Qualizorg het verschil willen maken.”