logo Qualizorg

{caption}

Piet van Meijeren

Vice-President Sales & Marketing

pvanmeijeren@qualizorg.nl

Mijn naam is Piet van Meijeren. In juli 2019 ben ik begonnen bij Qualizorg als Vice-President Sales & Marketing. Als bestuurskundige van oorsprong, heb ik een passie voor het openbaar bestuur, waarbij ik de uitdagingen in de zorg in Nederland met veel belangstelling volg. Het is een grote maatschappelijke uitdaging om de zorgkosten de komende decennia in de hand te houden en deze kostenbewaking niet ten koste te laten gaan van de kwaliteit van de zorg. Ik vind het een hele mooie job om binnen deze uitdaging iets te kunnen bijdragen vanuit Qualizorg. Met name het inzichtelijk maken van patiëntervaringen en de uitkomsten daarvan gebruiken om continue kwaliteitsverbetering na te streven, is naar mijn idee een hele waardevolle bijdrage in de maatschappelijke behoefte naar efficiënte en doelmatige zorg!

Binnen Qualizorg is mijn belangrijkste verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten en stakeholders enthousiast zijn en blijven over onze dienstverlening en te zorgen dat aanvullende wensen vertaald worden naar passende dienstverlening. Ik ben er trots op om dat te kunnen doen met een team van enthousiaste en deskundige professionals!

Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Ede. Het is met drie tienerkinderen vaak een drukke en gezellige bedoening, dus ik ben graag thuis. Ik vind het heerlijk om te lezen (bij voorkeur politiek en geschiedenis), piano te spelen en te sporten. Hardlopen en schaatsen zijn mijn favoriete sporten. Het schaatsen in de Scheg is gelukkig goed te combineren met het werken in Deventer.

“Met name het inzichtelijk maken van patiëntervaringen en de uitkomsten daarvan gebruiken om continue kwaliteitsverbetering na te streven, is naar mijn idee een hele waardevolle bijdrage in de maatschappelijke behoefte naar efficiënte en doelmatige zorg!”