logo Qualizorg

{caption}

Nicky Narraina

Director Business Development

nnarraina@qualizorg.nl

In februari 2015 ben ik gestart bij Qualizorg als Manager Bedrijfsvoering en vul nu de rol in van Director Business Development. In hoofdlijn houd ik mij bezig met twee onderwerpen. Enerzijds probeer ik samen met de collega’s nieuwe kansen te creëren en producten te ontwikkelen, anderzijds focus ik op ons beleid gericht op de bestaande klant zodat zij het optimale kunnen halen uit de investering.

Het hogere doel op dit moment is dat de klant de meerwaarde van de niet beschikbare patiëntinformatie inziet, net zoals dat zij de waarde inzien van financiële en zorginhoudelijke indicatoren. Als persoon ben ik ook echt overtuigd van het belang van (de samenhang van) deze drie componenten. Wat ik zelf erg mooi vind is dat de why van Qualizorg in lijn ligt met mijn gedachten over de zorgmarkt. Een bijdrage leveren aan transparante en doelmatige zorg is dan ook meer dan een mooie bijkomstigheid. Het is namelijk belangrijk om de zorg uiteindelijk ook betaalbaar te houden aangezien het niet onuitputtelijk en vanzelfsprekend is. Verder spreekt de dynamiek binnen Qualizorg mij erg aan, iets wat ik zoek in een job. Ondertussen ben ik meer dan tien jaar actief in de medische markt en blijf het uitdagend. 

Mijn wieg stond in Nijverdal en na een kort uitstapje naar Groningen staat mijn bed weer in mijn geboortedorp. Met mijn vriendin Corine doe ik veel leuke dingen, waarbij uiteten gaan één van die dingen is. Tegenwoordig komt sushi het vaakst op tafel. Ook met vrienden probeer ik geregeld leuke dingen te doen, vaak gepaard met een drankje. Verder sport ik ook regelmatig. Ik loop hard en doe twee keer per week aan Crossfit. Althans, tussen de blessures door. Mijn eerste liefde qua sport was een ander overigens. Heb namelijk veel gevoetbald, maar helaas vanwege een blessure (afgescheurde kruisband) lukt dat niet meer. Wel volg ik het (internationale) betaalde voetbal.

“Een bijdrage leveren aan transparante en doelmatige zorg is dan ook meer dan een mooie bijkomstigheid”