logo Qualizorg

{caption}

Manon Harenberg

Sales Professional

mharenberg@qualizorg.nl

In 2017 ben ik bij Qualizorg begonnen als stagiaire op de afdeling Projecten en IT. In 2019 ben ik tijdens mijn studie bedrijfskunde werkzaam geweest als supportmedewerker. Na het afronden van mijn studie in 2020 heeft Qualizorg mij de kans gegeven om aan de slag te gaan als Sales Professional. Qualizorg is een organisatie die altijd in beweging is met gedreven mensen waar ik nog veel van kan leren en daarom heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Vanuit mijn rol als Sales Professional hou ik mij bezig met de processen en de structuur van de afdeling Sales & Marketing.

 

Ik woon samen met mijn vriend in Holten. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, want van koken en lekker eten daar hou ik wel van. Daarnaast sport ik graag door in de zomer regelmatig lange ritten te maken op de wielrenfiets en ik zit op voetbal.

“Qualizorg is een organisatie die altijd in beweging is met gedreven mensen waar ik nog veel van kan leren en daarom heb ik deze kans met beide handen aangepakt.”