logo Qualizorg

{caption}

Linda ter Keurs - Harmsen

Linda ter Keurs - Harmsen Medewerker Projectbureau

lterkeurs@qualizorg.nl

Kort na de start van Qualizorg in 2010 mocht ik het team versterken. Mijn rol binnen Qualizorg is door de loop van de tijd gewijzigd. Ik ben begonnen als commercieel medewerker en daarna verantwoordelijk geweest voor de financiën. Inmiddels ben ik als medewerker projectbureau (mede)verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van onze online- en interne projecten. Er werken veel jonge mensen bij Qualizorg en dat zorgt ervoor dat er altijd een positieve sfeer hangt op de afdeling. Qualizorg is een fijne plek om te werken, ik heb veel doorgroeimogelijkheden en heb het idee dat goed op mijn plek zit.

Samen met mijn man woon ik Almelo en zijn we trotse ouders van dochter Lotte (2011) en zoon Sem (2014). Ik vind het heerlijk om tijd met mijn gezin door te brengen en mijn kinderen te zien opgroeien. Fotograferen, films kijken en lekker uit eten gaan zijn ook dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.   

“Qualizorg is een fijne plek om te werken, ik heb veel doorgroeimogelijkheden en heb het idee dat ik goed op mijn plek zit”