logo Qualizorg

{caption}

Jordi Bakker

Functioneel Applicatie Beheerder Design

jbakker@qualizorg.nl

In april 2018 ben ik het IT-team komen versterken als Functioneel Applicatiebeheerder Design. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het in kaart brengen van huidige en nieuwe IT-oplossingen met behulp van technische en functionele ontwerpen.

Ik heb bij verschillende internetbureaus gewerkt en heb daar veel kennis opgedaan over het ontwikkelen van internetapplicaties. Dit kan ik goed gebruiken bij Qualizorg. Wat mij erg aanspreekt is dat je bij Qualizorg samen met een leuk team collega’s een bijdrage levert aan verbeteringen in de zorg.

Ik woon samen met mijn vriendin en drie kinderen in een fijne buurt in Apeldoorn. We maken als gezin graag uitstapjes, maar kunnen ook zeker genieten van onze mooie grote tuin aan het water. In mijn vrije tijd tour ik regelmatig met vrienden op de mountainbike of ben ik in de sportschool te vinden. Ik ben een Bourgondiër die de gezelligheid opzoekt. Een avondje uiteten of naar de film sla ik niet af.

“Wat mij erg aanspreekt is dat je bij Qualizorg samen met een leuk team collega’s een bijdrage levert aan verbeteringen in de zorg”