logo Qualizorg

{caption}

Joany Alberts

Financieel administratief medewerker

jalberts@qualizorg.nl

Sinds december 2016 ben ik werkzaam als financieel administratief medewerker bij Qualizorg. Mijn verleden ligt in de horeca waar ik altijd met veel plezier gewerkt heb. Toch bleef de gedachte om een opleiding tot bedrijfsadministrateur te volgen mij achtervolgen en ben ik hier in 2015 aan begonnen. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd en afgerond. Kort na het behalen van mijn diploma ben ik bij Qualizorg terechtgekomen en heb ik hier een baan gevonden die goed aansluit op de opleiding die ik gevolgd heb.

Wat mij erg aanspreekt bij Qualizorg is dat wij een team zijn die binnen een groeiend bedrijf streven naar groei en succes. Geen dag is het zelfde en ik leer ieder dag weer iets nieuws. Wat mij ook erg aanspreekt is dat ik, net als in de horeca, dagelijks contact heb met klanten en hier ook servicegericht naar de klant kan zijn en het sociale aspect in terug kan vinden.

Ik ben graag onder de mensen en bij mooi weer kun je mij samen met mijn vrienden vinden op het terras in Deventer. Ook vind ik het erg leuk om tijd met mijn zusje door te brengen. Dit doen wij vaak door samen te sporten, uit eten te gaan of een leuk uitstapje te maken.

“Wat mij erg aanspreekt is dat ik, net als in de horeca, dagelijks contact heb met klanten en hier ook servicegericht naar de klant kan zijn en het sociale aspect in terug kan vinden”