logo Qualizorg

Stage-ervaringen bij Qualizorg

{caption}

Kelvin Egbers: student Bedrijfsadministrateur

Ik heb in 2021 van februari tot juli mijn eindstage gelopen bij Qualizorg in het team van Finance. Deze stage heb ik gelopen omdat ik de opleiding tot Bedrijfsadministrateur heb gevolgd. Vanwege het Covid-19 virus heb ik bijna alleen maar thuis gewerkt, maar is het contact er niet veel minder door geworden. Elke dag belden we elkaar in via Teams.

Tijdens deze stage heb ik mij bezig gehouden met debiteuren- en ook crediteurenadministratie. Ook verwerkte ik ’s ochtends altijd de betalingen die de vorige dag zijn binnengekomen/verricht. De telefonische aanmaningen deed ik ook en ontving ook de inkomende telefoon van klanten die vragen hadden omtrent financiën.

Ik heb deze stage als erg prettig ervaren, want ook al werkten we allemaal thuis, werd er wel tijd vrij gemaakt voor uitleg en natuurlijk een praatje. Aan iedereen van Qualizorg, bedankt voor deze goeie ervaring en prettige stage!


Arthur van Zon: student International Business Management

Ik heb in 2021 van februari tot juli mijn afstudeerstage gelopen bij Qualizorg. Mijn afstudeerstage was voor de afronding van mijn studie International Business Management. Ik mocht deel uitmaken van het team Sales & Marketing. Door het COVID-19 virus heb ik mijn stage vooral thuis moeten doorbrengen. Ondanks deze omstandigheden heeft Qualizorg het toch voor elkaar gekregen om er een leuke ervaring van te maken en veel betrokkenheid te creëren.

Ik heb me tijdens mijn stage natuurlijk veel beziggehouden met mijn onderzoekje, want ik deed tenslotte een afstudeerstage. Ondanks dat ik veel met mijn onderzoek bezig kon kreeg ik ook naast mijn onderzoek verschillende taken om mijzelf creatief en professioneel te ontwikkelen. Zo kreeg ik dan ook veel vrijheid om bijvoorbeeld mijn eigen suggesties aan te leveren voor de website en dit daarna ook door te voeren.

Al met al was het dus zeker een memorabele stage. Ik neem naast veel persoonlijke ontwikkelingen ook veel mooie herinneringen met mij mee.  Want ik heb tussen de taken door natuurlijk ook veel plezier gehad met mijn collega’s. Qualizorg, bedankt voor deze geweldige stage!


Manon Harenberg: student Business Management

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Business Management. Ik volg deze opleiding aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort. Business Management is een bedrijfskundige opleiding waar leren in de praktijk centraal staat. Ik werk drie dagen in de week mee binnen het bedrijf en twee dagen zit ik in de schoolbanken. Wat ik op school leer pas ik toe in de praktijk.

Van september tot en met december 2017 heb ik stage gelopen bij Qualizorg op de afdeling Projecten en IT. Voor Qualizorg heb ik de volgende opdrachten uitgewerkt:

  • Projectplan
  • Marketingplan
  • HRM advies

Na het beschrijven van het projectplan heb ik het project ook daadwerkelijk uitgevoerd. Dit was heel leerzaam. Naast het werken aan de opdrachten heb ik de afdeling Support ondersteund bij het beantwoorden van klantvragen. De stage en opdrachten heb ik met een voldoende afgerond. Qualizorg heeft mij daarvoor de ruimte en ondersteuning gegeven die ik nodig had, waar ik mijn collega’s erg dankbaar voor ben.  
 

“Ik vind het leuk telefonisch de klant te woord te staan en ervoor te zorgen dat ik de klant zo goed mogelijk kan helpen”


Ik heb tijdens mijn stage veel kennis en ervaring opgedaan. In januari 2018 heb ik daarom een maand op de afdeling Support gewerkt bij Qualizorg. In juni 2018 ben ik wederom aan de slag gegaan bij Qualizorg om tijdens de zomerperiode de afdeling Support te ondersteunen.


Bas Post: student Mediavormgeving

Ik volg de studie mediavormgeving op het Deltion College in Zwolle. In 2020 heb ik in mijn tweede leerjaar tien weken stage gelopen bij Qualizorg binnen het team Sales & Marketing. Ondanks dat iedereen thuis aan het werk was vanwege het coronavirus heb ik gemerkt dat Qualizorg een team is met gezellige en behulpzame collega's. En tussendoor was er altijd wel ruimte voor een grap. 

Tijdens mijn stage heb ik aan leuke projecten gewerkt. Bijvoorbeeld het opmaken van landingspagina’s op de website, nieuwe ontwerpen voor posters en flyers en andere creatieve opdrachten. Het is mooi om te zien dat je werk als stagiair ook echt gebruikt wordt op bijvoorbeeld de website of daadwerkelijk wordt gedrukt en bij klanten van Qualizorg in de wachtruimte komt te hangen.

De begeleiding vond ik goed. Tijdens het maken van mijn opdrachten heb ik veel hulp en advies gekregen. Ik heb Qualizorg als een leerzame en gezellige plek ervaren om mijn stage te lopen.


Mark Bril: student ICT Business

In 2020 heb ik mijn afstudeerstage voor mijn opleiding HBO-ICT Business uitgevoerd bij Qualizorg. Qualizorg is onder andere bekend van het Qualiview klantervaringsonderzoek dat zij voor zorgorganisaties uitvoeren. Hierbij worden jaarlijks meer dan 3.000.000 patiënten bevraagd over hun ervaring met de zorg.

Dit proces is volledig geautomatiseerd. Qualiview heeft daarvoor met de meeste softwareleveranciers van elektronische patiëntendossiers (EPD’s) een koppeling gerealiseerd. Zo heeft de zorgorganisatie er eigenlijk geen omkijken naar en krijgt een patiënt aan het eind van het behandeltraject automatisch een vragenlijst toegestuurd als hij/zij daar toestemming voor heeft gegeven.

Voor mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar de binnenkomende gegevens binnen dit koppelpartnerproces. Ik kon zelf bepalen hoe ik het onderzoek ging aanpakken en mijn werkzaamheden hiervoor zelfstandig uitvoeren. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om in Power BI een dashboard te ontwerpen om het koppelpartnerproces te onderzoeken.

Het is fijn om te weten dat ik met mijn onderzoek een bijdrage heb kunnen leveren. Het dashboard dat ik heb gemaakt is een toegevoegde waarde en blijft Qualizorg mee werken. Dat ik ook bij een aantal andere werkzaamheden werd betrokken maakte het werken bij Qualizorg alleen maar leuker.

Mijn stage bij Qualizorg was ontzettend leerzaam. Ik heb ervaren dat alle collega’s bereid zijn om je op weg te helpen. Ik kijk dan ook terug op een leuke en leerzame tijd bij Qualizorg en ik wil mijn begeleiders en andere collega’s die mij hebben geholpen bedanken.


Mustafa Akcay: student Bedrijfsadministrateur

Mijn naam is Mustafa Akcay en ik zit in de 2e jaar van de opleiding Bedrijfsadministrateur. Ik heb van augustus 2020 tot en met januari 2021 stage gelopen binnen het team Finance. Ondanks dat alle collega's thuis werkten vanwege het corona-virus heb ik een heel gezellige stage gehad. Het digitale contact met elkaar verliep erg goed via Microsoft Teams en alle collega's waren heel behulpzaam.

Ik heb heel veel verschillende dingen geleerd. Op school heb ik natuurlijk al veel kennis opgedaan over de theorie van mijn studie, zoals bijvoorbeeld inkoop/verkoop, kas en bank. Maar bij Qualizorg B.V. heb ik veel meer geleerd over het werk eromheen. Zo heb ik bijvoorbeeld binnenkomende telefoon beantwoord of klanten nagebeld rondom openstaande posten, de mailbox bijgehouden en beantwoord en ben ik aan de slag geweest met controles op de einddatums van lopende abonnementen. 

Ik heb gemerkt dat de collega’s van Qualizorg erg aardig en behulpzaam zijn. Ik kon altijd iets vragen als ik iets niet snapte. Ook heb ik veel advies gekregen bij mijn stageverslag. Kortom, Qualizorg heeft mij heel veel geleerd. Daarom wil ik al mijn collega’s bedanken voor deze leerzame en gezellige stage. 

 


Sanne Frederique van Asselt: student Marketing en Communicatie