logo Qualizorg

{caption}

Qualizorg beloont resultaten met Qualiview-certificaat “Praktijk met Zorg”

21 maart 2019 Meta van Uden

Mooie prestaties, die belonen we graag. Een voorbeeld is het Qualiview-certificaat “Praktijk met Zorg”, dat we ook dit jaar als cadeautje hebben uitgereikt aan onze klanten. Iets waar praktijken trots op kunnen zijn! Dit jaar heeft een grotere groep het certificaat ontvangen.

Samenwerken om de zorg beter te maken, dat is waar wij in geloven en wat we stimuleren en steunen. Ook zetten wij ons in voor transparantie in de zorg. En hoe kun je als praktijk beter laten zien hoe je door cliënten wordt gewaardeerd dan met een certificaat. Leuk om te merken dat praktijken de goede resultaten delen op Facebook en Twitter.

Hoe gaat het in zijn werk?
Praktijken die in 2018 door 10 of meer cliënten per medewerker zijn gereviewd, krijgen het certificaat digitaal. Meer dan 100 reviews? Dan krijg je het certificaat ook per post. Dit jaar heeft een grotere groep het certificaat ontvangen. We hebben dit jaar ook kleinere praktijken verrast met een tastbaar exemplaar. Zij kregen hem bij 25 of meer reviews per medewerker. Voor apotheken geldt dat zij een digitaal en tastbaar certificaat krijgen als ze zijn gereviewd door 100 of meer cliënten. Het aantal reviews, de Net Promoter Score (NPS), de algemene beoordeling en de scores op de verschillende domeinen staan op het certificaat.


“Gouden” praktijk
Een klein aantal praktijken heeft ook onze “gouden” raamsticker ontvangen. Op basis van onze criteria horen zij bij de top van Nederland. Met deze sticker laat je zien dat je dienstverlening uitmuntend is gewaardeerd door je cliënten.